ART WATER - ИЗКУСТВОТО СЪЗДАВА ИЗКУСТВО! | ИДЕЯТА ART WATER
1210
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1210,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

ИДЕЯТА ART WATER

ИДЕЯТА ART WATER

ИЗКУСТВОТО СЪЗДАВА ИЗКУСТВО

ART idea A

КАКВО Е ART WATER

Това е нова марка минерална водчиято идея и реализация са на режисьора и видео-мейкър Александър Моллов.

 

ART WATER е минерална вода, обогатена с кислород. Тя е подходяща за деца и активно спортуващи, както за нощни заведения, клубове и ресторанти.

 

Свойства и минерален състав на ART WATER

ART idea R

ИЗКУСТВОТО СЪЗДАВА ИЗКУСТВО

ART WATER не е само минерална вода. Идеята е марката да стане спонсор на съвременно изкуство както в страната, така и в чужбина.

 

На страницата на ART WATER във Facebook ще се представят различни творци и техните актуални проекти. Част от концепцията е да се предостави място за изява на всички креативни личности, както и да улесни комуникацията между тях.

ART idea T

КАК РАБОТИ

Целта е ART WATER да присъства на събития, в галерии, концерти и пърформанси, култови заведения, ресторанти, на частни събития и дори по време на важни фирмени бизнес срещи.

 

В дългосрочните планове за развитие на марката е заложено също организирането и провеждането на мащабен международен ART WATER FEST.